mun. Cisinau, str. Ghidighici 1/2
+373 60183337
+373 69115865
09 Июн 2018

Decor și teren de joacă la 2nd Avenue

Vara este anotimpul întâlnirilor la terasă, unde savurezi din plin orice clipă petrecută cu cei dragi!
2nd Avenue v-a pregătit mediul prielnic pentru discuții lungi și sincere și pentru distracția copiilor dumneavoastră, iar noi am contribuit la acest lucru!
Am montat cu drag pentru toți clienții acestui restaurant un teren de joacă și am avut grijă de decorul acestuia, astfel încât să vă placă și să reveniți aici!

ArtSport pune suflet în lucrările efectuate!!!😍

Odihnă plăcută, puteți să ne contactați și în weekend!😉

07 Июн 2018

ArtSport a montat un teren de fotbal la Florești

A venit vacanța mare, iar copiii au mai mult timp liber, motiv pentru care trebuie să vă gândiți să instalați în curtea dumneavoastră un gazon artificial și să înlăturați oricare eventual pericol. Terenul le va permite să se joace în siguranță!!! Și ce poate fi mai important decât securitatea odraslelor dumneavoastră?! De data aceasta, echipa ArtSport a montat un teren de fotbal la Florești. Copiii își vor petrece vacanța mare împreună cu mingea, iar noi vom continua cu mare drag să instalăm terenuri pentru a le face vacanța de neuitat! Vacanță frumoasă tuturor copiilor!

22 Май 2018

ArtSport economisește timpul gospodarilor adevărați!

Timpul este cea mai mare resursă a noastră, iar pentru a-l economisi, trebuie să ai în curte iarbă artificială, astfel instantaneu scapi de foarfece și furtun și câștigi acele câteva ore pe care trebuia să le dedici îngrijirii ierbii naturale. Iată motivul numărul unu pentru care trebuie să optezi pentru un teren cu iarbă sintetică în curtea ta! Săptămâna trecută, am instalat un gazon artificial într-o curte privată din Chișinău. Acesta cu siguranță îi va permite proprietarului să se odihnească la aer curat, iar copiilor acestuia să se joace în siguranță. Totodată, terenul va atrage ochii vecinilor și admirația lor! Dacă vrei să economisești timp, să te relaxezi frumos și confortabil, să aibă unde să se joace copiii tăi în siguranță deplină și ograda ta să fie admirată de către toți care îți calcă pragul, atunci ai o singură soluție, să ne contactezi! ArtSport știe să vă îndeplinească dorințele!!!

09 Май 2018

Teren cu iarbă artificială într-o ogradă privată

Tot mai des oamenii optează pentru iarba artificială, pentru a economisi timp și nervi. Iarba naturală necesită o îngrijire continuă, pe când gazonul artificial, odată instalat, îți permite să uiți de foarfece și de furtun. Și asta o înțeleg perfect gospodarii adevărați! De data aceasta, am instalat un teren cu iarbă artificială într-o ogradă privată din Colonița Tradițional, mai întâi, am montat sistemul de drenaj, indispensabil pentru scurgerea apei în caz de plouă, apoi-stratul de shock-pad. Pe teren urmează să apară și mult-așteptatele topogane, astfel curtea va deveni un loc minunat de joacă pentru copii și de relaxare pentru maturi! Dacă vrei confort și siguranță în ograda ta, contactează-ne!!!

30 Апр 2018

President Hotel Resort

Am început sezonul în forță și suntem gata de oricare provocare!
După mai multe proiecte mici, dar importante pentru compania noastră, am monatat un teren cu iarbă artificială la President Hotel Resort.
Instalat în fața terasei, gazonul sintetic va servi drept element decorativ, dar, totodată, va asigura clienților o odihnă plăcută și comodă.

Mulțumim Administrației Hotelului că au ales ArtSport .

Așadar, echipa noastră stă la dispoziția dumneavoastră!

27 Дек 2017

ArtSport-Designer

Sărbătorile de iarnă vin la pachet cu surprize și cadouri de la cei dragi.
În preajma Anului Nou, echipa ”ArtSport-Designer” știe să surprindă plăcut clienții noștri. În premieră absolută pentru țara noastră, am început a monta gazon artificial în 3D.
Cu acest tip de instalare am debutat într-o curte particulară din orașul Chișinău. Rezultatul final este de-a dreptul uluitor. Pozele vorbesc de la sine!
Acest proiect l-am realizat în colaborare cu disignerul Landscape ArchitectureStudio , căruia îi mulțumim și îi promitem alte lucrări vrednice de toată admirația!
Dacă vrei o ogradă unică și specială, apelează-ne!
Noi știm să uimim frumos!
La mulți ani!!!

04 Дек 2017

Complexul locativ ”Basconslux”de pe strada Mușatinilor 12.

La începutul lunii decembrie, fiecare este obișnuit să împodobească bradul pentru a se apropia de feeria sărbătorilor de iarnă. Echipa noastră, cu gândul la magia și atmosfera de Crăciun, ”a împodobit” nu un molid, dar o curte din capitală, bineînțeles, cu un teren artificial, și anume din Complexul locativ ”Basconslux”de pe strada Mușatinilor 12. Iarba sintetică le va permite copiilor să se joace în siguranță, având confortul chiar la picioarele lor. Mulțumim noilor parteneri sus-menționați. Suntem bucuroși că lista partenerilor noștri se extinde și tindem să credem că vom ajunge cu ”împodobitul” de gazon artificial în câte mai multe ogrăzi din orașul Chișinău. ArtSport vă dorește un început de iarnă ca în povești!

25 Ноя 2017

Complexul locativ ”BotanicStar”

Iarna ne bate-n prag, iar echipa noastră încearcă să reușească a finaliza ultimele proiecte, revenind în forță la primăvară. Unul din proiectele noastre de la sfârșit de sezon este Complexul locativ ”BotanicStar„ de pe str. Decebal. Aici, micuții se vor bucura din plin de copilărie, pentru că iarba sintetică le va permite să practice orice tip de joc, neavând frica să cadă sau să se rănească. Așadar, ArtSpor a adus în curtea lor siguranța și confortul. De data aceasta, am avut satisfacția să colaborăm cu ”ConstructInvest GarantGrup” și ”Maugli SPORT”, cărora le mulțumim și le promitem cooperări la fel de fructoase, în folosul societății. Noi abia așteptăm primăvara ca să continuăm ”să facem lumea mai verde”, iar dumneavoastră, între timp, vă dăm răgaz să ne contactați!

20 Ноя 2017

Mini-terenul de la ”Complexul locativ str. Șoseaua Hîncești”

ArtSport își lărgește lista partenerilor! Un colaborator nou a devenit ”Gonvaro-Con”, căruia îi mulțumim pentru încredere și pentru faptul că ne oferă posibilitatea de-a implementa cu devotament proiectele noastre. Pentru maturi, mini-terenul de la ”Complexul locativ str. Șoseaua Hîncești” va fi o escapadă de la grijile cotidiente. Aici, se vor detașa de probleme, jucând amical un meci de fotbal sau de volei. Însă iarba sintetică instalată riguros de către echipa noastră va fi , în primul rând, un motiv de bucurie pentru copii. Ei sunt acei care vor explora cu adevărat terenul, prin jocurile și ghidușiile lor. Credem că și în continuare vom conlucra cu ” Gonvaro-Con” și vom oferi chișinăuienilor spații de odihnă activă!

13 Ноя 2017

Satul Brătuleni din raionul Nisporeni

Sfârșitul toamnei, pentru cetățenii satului Brătuleni din raionul Nisporeni, a devenit neordinar, deoarece în localitatea lor, s-a montat un mini-teren de fotbal, care corespunde așteptărilor tuturor. Terenul cu gazon artificial a fost instalat și de data aceasta în colaborare cu Federația Moldovenească de Fotbal, în cadrul proiectului ”Toți împreună”. Acesta, în primul rând, declanșează emoții pozitive copiilor, oferindu-le posibilitatea de-a practica sportul de calitate. Mulțumim Federației Moldovenești de Fotbal pentru încrederea acordată și sperăm că împreună implantăm în rândul tinerei generații dragostea de fotbal, de sport, de viață activă și sănătoasă. Un client satisfăcut este experiența unui producător puternic! Contactați-ne!