mun. Cisinau, str. Ghidighici 1/2
+373 60183337
+373 69111212
+373 69115865
10 Ноя 2018

Terenul de mini-fotbal din sat. Burlacu

ArtSport se face cunoscută și în sudul Republicii! 🙂 Un proiect de mare anvergură este cel din s.Burlacu , raionul Cahul. Aici, echipa noastră și-a testat potențialul, pentru că a avut o sarcină mai dificilă, și-anume de-a transporta materiale de construcție și toată tehnica la sute de km distanță față de Chișinău, dar am reușit! Succesul aparține fiecărui angajat, pentru că unde-s mulți puterea crește!😉 În urma licitației câștigate, am montat gazonul, după ultimele standarde, iarba artificială fiind oferită de Federația Moldovenească de Fotbal. Mulțumim frumos pentru colaborare! Nouă ne place să lucrăm calitativ oriunde!!!

10 Ноя 2018

Terenul multisport de pe str. Teilor

Sfârșitul toamnei, pentru elevii Liceului Teoretic, cu Profil Sportiv „Gloria”, de pe str. Teilor, din municipiul Chișinău, a devenit neordinar, deoarece pe stadionul din incinta liceului , s-a montat un teren multisport, care corespunde așteptărilor tuturor. Acesta, în primul rând, declanșează emoții pozitive copiilor, oferindu-le posibilitatea de-a practica sportul de calitate. Sperăm că împreună implantăm în rândul tinerei generații dragostea de fotbal, de sport, de viață activă și sănătoasă. Un client satisfăcut este experiența unui producător puternic! Contactați-ne!

24 Окт 2018

Teren de mini-fotbal din s. Soltănești

Timpul de afară ține cu ArtSport, pentru că ne permite să realizăm toate proiectele planificate! Un proiect pe sfârșit de sezon este cel montat în raionul Nisporeni, satul Soltănești. În urma licitației câștigate, am instalat un mini-teren de fotbal, după ultimele tehnologii, pe un strat de Shock-Pad, cu un gazon sintetic calitativ, aleas cu grijă de către echipa noastră, totul fiind la cele mai ridicate standarde. Suntem încântați că am reușit să aducem zâmbetul pe chipul altor oameni care sunt pasionați de sport! Așteptăm cu drag noi colaborări! Contactați-ne!!!

23 Сен 2018

Satul Valea-Trestieni, Raionul Nisporeni

Colaborarea cu Federația Moldovenească de Fotbal continuă. În raionul Nisporeni, satul Valea-Trestieni, am instalat un mini-teren de fotbal. Suntem siguri că copiii vor practica fotbalul cu mult spor și entuziasm, deoarece iarba sintetică este destul de atractivă și le oferă condiții optime de a-și dezvolta abilitățile și deprinderile motrice. Mulțumim încă o dată Federației Moldovenești de Fotbal pentru încrederea acordată și sperăm că prin proiectele comune vom reuși să convingem societatea că sportul are repercusiuni pozitive pentru întreaga viață! Dacă vreți ca copiii dumneavoastră să aibă ”O minte sănătoasă într-un corp sănătos”, contactați-ne! www.artsport.md

19 Сен 2018

Complex Zimbru

ArtSport a pășit cu dreptul în sezonul de toamnă! Recent, am finalizat lucrările de pe terenul de fotbal de la stadionul Zimbru, care corespunde tuturor normelor impuse de FIFA. În colaborare cu partenerii noștri fideli, Federația Moldovenească de Fotbal și FC Zimbru, ne-a reușit să efectuăm lucrările de demontare și instalare, după ultimele standarde, pe stratul de Shock Pad. Am lucrat operativ și calitativ, astfel încât să dăm start meciurile naționale.

25 Авг 2018

Am renovat terenul mare de la Joma Arena.

Am avut o vară plină, iar unul dintre cel mai productiv și grandios proiect a fost terenul de fotbal de la CSCT Buiucani. Împreună cu partenerii noștri fideli, CSCT Buiucani și Federația Moldovenească de Fotbal, am renovat terenul mare de la Joma Arena. Gazonul vechi a fost demontat, iar pe cel nou l-am instalat după ultimele standarde, pe stratul de Shock Pad, reînnoind și sistemul de drenaj. Gazonul sintetic corespunde tuturor cerințelor actuale! Amatorii de fotbal se pot bucura și ei de splendoarea terenului, făcându-și o programare și jucând fotbal pentru suflet! Vino să vezi terenul, cu siguranță o să-ți placă și o să renaști fotbalistul din tine!