mun. Cisinau, str. Ghidighici 1/2
+373 60183337
+373 69115865
27 Дек 2017

ArtSport-Designer

Sărbătorile de iarnă vin la pachet cu surprize și cadouri de la cei dragi.
În preajma Anului Nou, echipa ”ArtSport-Designer” știe să surprindă plăcut clienții noștri. În premieră absolută pentru țara noastră, am început a monta gazon artificial în 3D.
Cu acest tip de instalare am debutat într-o curte particulară din orașul Chișinău. Rezultatul final este de-a dreptul uluitor. Pozele vorbesc de la sine!
Acest proiect l-am realizat în colaborare cu disignerul Landscape ArchitectureStudio , căruia îi mulțumim și îi promitem alte lucrări vrednice de toată admirația!
Dacă vrei o ogradă unică și specială, apelează-ne!
Noi știm să uimim frumos!
La mulți ani!!!

04 Дек 2017

Complexul locativ ”Basconslux”de pe strada Mușatinilor 12.

La începutul lunii decembrie, fiecare este obișnuit să împodobească bradul pentru a se apropia de feeria sărbătorilor de iarnă. Echipa noastră, cu gândul la magia și atmosfera de Crăciun, ”a împodobit” nu un molid, dar o curte din capitală, bineînțeles, cu un teren artificial, și anume din Complexul locativ ”Basconslux”de pe strada Mușatinilor 12. Iarba sintetică le va permite copiilor să se joace în siguranță, având confortul chiar la picioarele lor. Mulțumim noilor parteneri sus-menționați. Suntem bucuroși că lista partenerilor noștri se extinde și tindem să credem că vom ajunge cu ”împodobitul” de gazon artificial în câte mai multe ogrăzi din orașul Chișinău. ArtSport vă dorește un început de iarnă ca în povești!

25 Ноя 2017

Complexul locativ ”BotanicStar”

Iarna ne bate-n prag, iar echipa noastră încearcă să reușească a finaliza ultimele proiecte, revenind în forță la primăvară. Unul din proiectele noastre de la sfârșit de sezon este Complexul locativ ”BotanicStar„ de pe str. Decebal. Aici, micuții se vor bucura din plin de copilărie, pentru că iarba sintetică le va permite să practice orice tip de joc, neavând frica să cadă sau să se rănească. Așadar, ArtSpor a adus în curtea lor siguranța și confortul. De data aceasta, am avut satisfacția să colaborăm cu ”ConstructInvest GarantGrup” și ”Maugli SPORT”, cărora le mulțumim și le promitem cooperări la fel de fructoase, în folosul societății. Noi abia așteptăm primăvara ca să continuăm ”să facem lumea mai verde”, iar dumneavoastră, între timp, vă dăm răgaz să ne contactați!

20 Ноя 2017

Mini-terenul de la ”Complexul locativ str. Șoseaua Hîncești”

ArtSport își lărgește lista partenerilor! Un colaborator nou a devenit ”Gonvaro-Con”, căruia îi mulțumim pentru încredere și pentru faptul că ne oferă posibilitatea de-a implementa cu devotament proiectele noastre. Pentru maturi, mini-terenul de la ”Complexul locativ str. Șoseaua Hîncești” va fi o escapadă de la grijile cotidiente. Aici, se vor detașa de probleme, jucând amical un meci de fotbal sau de volei. Însă iarba sintetică instalată riguros de către echipa noastră va fi , în primul rând, un motiv de bucurie pentru copii. Ei sunt acei care vor explora cu adevărat terenul, prin jocurile și ghidușiile lor. Credem că și în continuare vom conlucra cu ” Gonvaro-Con” și vom oferi chișinăuienilor spații de odihnă activă!

13 Ноя 2017

Satul Brătuleni din raionul Nisporeni

Sfârșitul toamnei, pentru cetățenii satului Brătuleni din raionul Nisporeni, a devenit neordinar, deoarece în localitatea lor, s-a montat un mini-teren de fotbal, care corespunde așteptărilor tuturor. Terenul cu gazon artificial a fost instalat și de data aceasta în colaborare cu Federația Moldovenească de Fotbal, în cadrul proiectului ”Toți împreună”. Acesta, în primul rând, declanșează emoții pozitive copiilor, oferindu-le posibilitatea de-a practica sportul de calitate. Mulțumim Federației Moldovenești de Fotbal pentru încrederea acordată și sperăm că împreună implantăm în rândul tinerei generații dragostea de fotbal, de sport, de viață activă și sănătoasă. Un client satisfăcut este experiența unui producător puternic! Contactați-ne!

09 Ноя 2017

”Toți împreună”, satul Bărboieni

Colaborarea fructuoasă cu Federația Moldovenească de Fotbal continuă. În raionul Nisporeni, satul Bărboieni, am instalat un mini-teren de fotbal chiar în curtea școlii. Suntem siguri că elevii vor practica lecțiile de educație fizică mai cu mult spor și entuziasm, deoarece iarba sintetică este destul de atractivă și le oferă condiții optime de a-și dezvolta abilitățile și deprinderile motrice. Mulțumim încă o dată Federației Moldovenești de Fotbal pentru încrederea acordată și sperăm că prin proiectele comune vom reuși să convingem societatea că sportul are repercusiuni pozitive pentru întreaga viață! Dacă vreți ca copiii dumneavoastră să aibă ”O minte sănătoasă într-un corp sănătos”, contactați-ne!

02 Ноя 2017

Complexul locativ ” Premium Apartments Petru Rareș”

Astercon a devenit partenerul nostru, având același consens- confortul și siguranța locatarilor! Deja colaborăm la al treilea proiect! De data aceasta, am instalat un teren cu iarbă sintetică în Complexul locativ ” Premium Apartments Petru Rareș” Terenul de joacă pentru copii este un motiv în plus ca micuții să înlocuiască jocurile online cu cele adevărate, care, din păcate, se pierd în negura acestui prezent! Terenul oferă un spațiu colorat, unde cei mici se vor putea juca în siguranță, departe de pericolele străzii. Dacă vrei ca copilul tău să aleagă jocurile în aer liber, în defavoarea celor online, contactați-ne! 

02 Ноя 2017

Liceului Teoretic ”Alexandru Ioan Cuza”

Un vechi proverb românesc spune că ”Cine toamna muncește, iarna- huzurește!”. Echipa de la ArtSport a muncit, instalând un mini-teren sportiv cu iarbă sintetică pentru elevii Liceului Teoretic ”Alexandru Ioan Cuza” din Municipiul Chișinău, care, la propriu, vor huzuri, având posibilități de a practica sportul de calitate și în perioada rece a anului. Minune mare! Timp de două săptămâni, în curtea școlii, ”a răsărit” un teren sportiv, echipa noastră ocupându-se de la A la Z: începând de la pregătirea substratului de pietriș, sistemul de drenaj și terminând cu montarea gazonului artificial pe stratul de Shock Pad. Montarea acestuia a fost posibilă datorită contribuției financiare a absolvenților și a Federației Moldovenești de Fotbal care ne-a pus la dispoziție gazonul artificial. ArtSport întotdeauna se gândește la confortul clienților săi, lucrând calitativ și operativ! Contactați-ne!!!

24 Окт 2017

”Toți împreună”

”Toți împreună” este un program implementat de Federația Moldovenească de Fotbal, iar echipa ArtSport cu drag a aderat în cadrul acestuia. De data aceasta, am instalat un mini-teren de fotbal cu gazon artificial, amplasat pe teritoriul Direcției Situației Excepționale Căușeni. În afară de copii, aici se vor antrena efectivul Direcției, astfel salvatorii și pompierii își vor fortifica sănătatea, pentru a-și îndeplini cu demnitate atribuțiile funcționale. Ceremonia oficială de dare în exploatare a mini-terenului de fotbal a avut loc sâmbătă, 21 octombrie. La evenimentul dat, companiei ”WESTART SPORT” i s-a înmânat o diplomă de recunoștință, pentru contribuția substanțială la promovarea și dezvoltarea sportului. ArtSport is the best!

24 Окт 2017

ArtSport le urează micuților copilărie fericită și colorată!

Aproximativ cu o lună în urmă, vă prezentam terenul sport iv montat la grădinița ”Andrieș” din satul Țînțăreni, declarând că am creat o bucurie enormă pentru copii și educatori. Astăzi, cu siguranță, putem afirma că fericirea lor s-a dublat, deoarece curtea grădiniței a căpătat un alt aspect, mai verde, mai îngrijit, mai curat. Pavilioanele au fost renovate, în interiorul lor instalându-se gazon sintetic, tot din iarbă artificială s-a improvizat și o scenă pentru diverse spectacole și concerte de-ale picilor, producând o atmosferă de poveste. Echipa ArtSport le urează micuților copilărie fericită și colorată!