mun. Cisinau, str. Ghidighici 1/2
+373 60183337
+373 69115865
05 Авг 2018

Terenul de mini-fotbal din Căușeni.

ArtSport ”vara nu doarme”, vorba cântecului…, dar montează terenuri cu iarbă artificială.
În colaborare cu partenerii noștri fideli și de încredere, împreună cu Federația Moldovenească de Fotbal, am renovat terenul central de sport din Căușeni.
Ne bucurăm că putem să prestăm servicii care bucură cetățenii acestei țări!

26 Июл 2018

Satul Boldurești din raionul Nisporeni

Pentru cetățenii satului Boldurești din raionul Nisporeni, s-a montat un mini-teren de fotbal, care corespunde așteptărilor tuturor. Terenul cu gazon artificial a fost instalat și de data aceasta în colaborare cu Federația Moldovenească de Fotbal, în cadrul proiectului ”Toți împreună”. Acesta, în primul rând, declanșează emoții pozitive copiilor, oferindu-le posibilitatea de-a practica sportul de calitate. Mulțumim Federației Moldovenești de Fotbal pentru încrederea acordată și sperăm că împreună implantăm în rândul tinerei generații dragostea de fotbal, de sport, de viață activă și sănătoasă. Un client satisfăcut este experiența unui producător puternic! Contactați-ne!

08 Июл 2018

În colaborare cu CSCT ”Buiucani”

CSTC Buiucani este partenerul nostru de încredere!!!
De data acesta, împreună am renovat terenul de sport de la Niagara Fitness Club.

Gazonul vechi a fost demontat, iar pe cel nou l-am instalat după ultimele tehnologii,  pe  stratul de Shock Pad .
Dacă iubești confortul, contactează-ne, pentru că noi îmbinăm perfect elementul decorativ cu cel practic!

30 Июн 2018

În colaborare cu Strabag.

În perioada estivală, toți sunt cu gândul la mare, numai echipa ArtSport se gândește la siguranța și confortul dumneavoastră!

De data aceasta, în colaborare cu partenerii noștri Strabag, una dintre cele mai cunoscute companii de construcție din Europa, am montat un teren cu gazon artificial, după cele mai înalte tehnologii, în ”Zona economică liberă Bălți”.

Strabarg, nu a așteptat Crăciunul și le-a făcut cadou angajaților de la SEBN.md un teren cu iarbă artificială!

Acesta va fi locul perfect pentru odihna activă a tuturor lucrătorilor, care vor veni cu dragoste la serviciu, știind că în pauza de masă, vor putea să joace fotbal!

Pentru detalii, contactați-ne!

30 Июн 2018

O jucărie de teren.

Vara este anotimpul copiilor, iar noi, fiind conștienți de acest lucru, le creăm la maximum confortul de-a se distra din plin! În colaborare cu Asociația Obștească Centrul Internațional de Oportunități Educaționale din municipiul Chișinău, am efecuat un teren de joacă. Aici, copiii, atât de la noi, cât și din străinătate, în afară că își ocupă timpul cu diverse activități educative, studiind în limba engleză, o bună parte a zilei, o petrec afară, respirând aer curat și jucându-se în siguranță. Ei au montat subtratul, noi- iarba artificială, apoi, tot ei au instalat și topoganele… și s-a primit ce s-a primit! O jucărie de teren!!! Pozele susțin acest lucru, nu?! Dacă nu dispuneți de timp să vă înscrieți copilul la acesată școală de vară, echipa ArtSport vine acasă la dumneavoastră, instalându-vă un teren calitativ și sigur!!! Tot ce trebuie să faceți, este să ne contactați!!!

09 Июн 2018

Decor și teren de joacă la 2nd Avenue

Vara este anotimpul întâlnirilor la terasă, unde savurezi din plin orice clipă petrecută cu cei dragi!
2nd Avenue v-a pregătit mediul prielnic pentru discuții lungi și sincere și pentru distracția copiilor dumneavoastră, iar noi am contribuit la acest lucru!
Am montat cu drag pentru toți clienții acestui restaurant un teren de joacă și am avut grijă de decorul acestuia, astfel încât să vă placă și să reveniți aici!

ArtSport pune suflet în lucrările efectuate!!!😍

Odihnă plăcută, puteți să ne contactați și în weekend!😉

07 Июн 2018

ArtSport a montat un teren de fotbal la Florești

A venit vacanța mare, iar copiii au mai mult timp liber, motiv pentru care trebuie să vă gândiți să instalați în curtea dumneavoastră un gazon artificial și să înlăturați oricare eventual pericol. Terenul le va permite să se joace în siguranță!!! Și ce poate fi mai important decât securitatea odraslelor dumneavoastră?! De data aceasta, echipa ArtSport a montat un teren de fotbal la Florești. Copiii își vor petrece vacanța mare împreună cu mingea, iar noi vom continua cu mare drag să instalăm terenuri pentru a le face vacanța de neuitat! Vacanță frumoasă tuturor copiilor!

22 Май 2018

ArtSport economisește timpul gospodarilor adevărați!

Timpul este cea mai mare resursă a noastră, iar pentru a-l economisi, trebuie să ai în curte iarbă artificială, astfel instantaneu scapi de foarfece și furtun și câștigi acele câteva ore pe care trebuia să le dedici îngrijirii ierbii naturale. Iată motivul numărul unu pentru care trebuie să optezi pentru un teren cu iarbă sintetică în curtea ta! Săptămâna trecută, am instalat un gazon artificial într-o curte privată din Chișinău. Acesta cu siguranță îi va permite proprietarului să se odihnească la aer curat, iar copiilor acestuia să se joace în siguranță. Totodată, terenul va atrage ochii vecinilor și admirația lor! Dacă vrei să economisești timp, să te relaxezi frumos și confortabil, să aibă unde să se joace copiii tăi în siguranță deplină și ograda ta să fie admirată de către toți care îți calcă pragul, atunci ai o singură soluție, să ne contactezi! ArtSport știe să vă îndeplinească dorințele!!!

09 Май 2018

Teren cu iarbă artificială într-o ogradă privată

Tot mai des oamenii optează pentru iarba artificială, pentru a economisi timp și nervi. Iarba naturală necesită o îngrijire continuă, pe când gazonul artificial, odată instalat, îți permite să uiți de foarfece și de furtun. Și asta o înțeleg perfect gospodarii adevărați! De data aceasta, am instalat un teren cu iarbă artificială într-o ogradă privată din Colonița Tradițional, mai întâi, am montat sistemul de drenaj, indispensabil pentru scurgerea apei în caz de plouă, apoi-stratul de shock-pad. Pe teren urmează să apară și mult-așteptatele topogane, astfel curtea va deveni un loc minunat de joacă pentru copii și de relaxare pentru maturi! Dacă vrei confort și siguranță în ograda ta, contactează-ne!!!

30 Апр 2018

President Hotel Resort

Am început sezonul în forță și suntem gata de oricare provocare!
După mai multe proiecte mici, dar importante pentru compania noastră, am monatat un teren cu iarbă artificială la President Hotel Resort.
Instalat în fața terasei, gazonul sintetic va servi drept element decorativ, dar, totodată, va asigura clienților o odihnă plăcută și comodă.

Mulțumim Administrației Hotelului că au ales ArtSport .

Așadar, echipa noastră stă la dispoziția dumneavoastră!