mun. Cisinau, str. Ghidighici 1/2
+373 60183337
+373 69111212
+373 69115865
20 Апр 2019

Teren de fotbal și multifuncțional din or. Ungheni

Noi continuăm să ”înverzim” planeta!

În parteneriat cu Primăria orașului Ungheni și cu Compania Cons-Viand, în centrul orașului Ungheni, am montat două terenuri, care nu doar atrag privirile, dar îți trezesc și pofta de a face sport. Iubitorii de fotbal vor beneficia de un teren cu iarbă artificială, destinată anume fotbalului, iar ceilalți, care sunt pasionați de tenis, baschet sau alte sporturi, vor opta pentru terenul multifuncțional, pe care a fost instalat un gazon special, diferit celui pentru fotbal. Deci, dacă vrei să duci un mod sănătos de viața, îți propunem să-ți instalezi un teren artificial la tine acasă, deoarece nu vei rezista tentației și vei practica sportul zilnic. 😉

15 Апр 2019

Terenul de mini-fotbal din comuna Bubuieci

Se știe, ArtSport și-a reluat munca și, pe lângă proiectele noi-nouțe, le continuă și pe acelea pe care le-a suspendat din cauza condițiilor meteo. Proiectul din s. Bîc este început în toamna anului 2018, fiind construit stratul de bază și sistemul de drenaj. Acum, după o iarnă lungă și friguroasă, instalăm gazonul artificial, astfel, oferim posibilitatea de-a practica sportul în siguranță. Noi întotdeauna ne ducem munca la bun sfârșit, indiferent de condițiile meteo sau a altor impedimente. Tu vrei să practici sportul în siguranță? Dacă da, atunci contactează-ne!!!

07 Апр 2019

3 Terenuri la Cahul

ArtSport și-a reluat munca! Am deschis sezonul nou prin montarea a trei terenuri în raionul Cahul. Aici am adus fericirea în ochii copiilor și dorința de a duce un mod sănătos de viață, de a practica sportul! Suntem gata de oricare provocare, contactați-ne!!! Un client satisfăcut este experiența unui producător puternic — «ArtSport»

10 Ноя 2018

Terenul de mini-fotbal din sat. Burlacu

ArtSport se face cunoscută și în sudul Republicii! 🙂 Un proiect de mare anvergură este cel din s.Burlacu , raionul Cahul. Aici, echipa noastră și-a testat potențialul, pentru că a avut o sarcină mai dificilă, și-anume de-a transporta materiale de construcție și toată tehnica la sute de km distanță față de Chișinău, dar am reușit! Succesul aparține fiecărui angajat, pentru că unde-s mulți puterea crește!😉 În urma licitației câștigate, am montat gazonul, după ultimele standarde, iarba artificială fiind oferită de Federația Moldovenească de Fotbal. Mulțumim frumos pentru colaborare! Nouă ne place să lucrăm calitativ oriunde!!!

10 Ноя 2018

Terenul multisport de pe str. Teilor

Sfârșitul toamnei, pentru elevii Liceului Teoretic, cu Profil Sportiv „Gloria”, de pe str. Teilor, din municipiul Chișinău, a devenit neordinar, deoarece pe stadionul din incinta liceului , s-a montat un teren multisport, care corespunde așteptărilor tuturor. Acesta, în primul rând, declanșează emoții pozitive copiilor, oferindu-le posibilitatea de-a practica sportul de calitate. Sperăm că împreună implantăm în rândul tinerei generații dragostea de fotbal, de sport, de viață activă și sănătoasă. Un client satisfăcut este experiența unui producător puternic! Contactați-ne!

24 Окт 2018

Teren de mini-fotbal din s. Soltănești

Timpul de afară ține cu ArtSport, pentru că ne permite să realizăm toate proiectele planificate! Un proiect pe sfârșit de sezon este cel montat în raionul Nisporeni, satul Soltănești. În urma licitației câștigate, am instalat un mini-teren de fotbal, după ultimele tehnologii, pe un strat de Shock-Pad, cu un gazon sintetic calitativ, aleas cu grijă de către echipa noastră, totul fiind la cele mai ridicate standarde. Suntem încântați că am reușit să aducem zâmbetul pe chipul altor oameni care sunt pasionați de sport! Așteptăm cu drag noi colaborări! Contactați-ne!!!

23 Сен 2018

Satul Valea-Trestieni, Raionul Nisporeni

Colaborarea cu Federația Moldovenească de Fotbal continuă. În raionul Nisporeni, satul Valea-Trestieni, am instalat un mini-teren de fotbal. Suntem siguri că copiii vor practica fotbalul cu mult spor și entuziasm, deoarece iarba sintetică este destul de atractivă și le oferă condiții optime de a-și dezvolta abilitățile și deprinderile motrice. Mulțumim încă o dată Federației Moldovenești de Fotbal pentru încrederea acordată și sperăm că prin proiectele comune vom reuși să convingem societatea că sportul are repercusiuni pozitive pentru întreaga viață! Dacă vreți ca copiii dumneavoastră să aibă ”O minte sănătoasă într-un corp sănătos”, contactați-ne! www.artsport.md

19 Сен 2018

Complex Zimbru

ArtSport a pășit cu dreptul în sezonul de toamnă! Recent, am finalizat lucrările de pe terenul de fotbal de la stadionul Zimbru, care corespunde tuturor normelor impuse de FIFA. În colaborare cu partenerii noștri fideli, Federația Moldovenească de Fotbal și FC Zimbru, ne-a reușit să efectuăm lucrările de demontare și instalare, după ultimele standarde, pe stratul de Shock Pad. Am lucrat operativ și calitativ, astfel încât să dăm start meciurile naționale.