mun. Cisinau, str. Ghidighici 1/2
+373 60183337
+373 69111212
+373 69115865
19 Июн 2019

Teren de fotbal din satul Codreanca.

Proiectul din satul Codreanca, raionul Strășeni, a fost efectuat timp de două săptămâni. Indiferent de vremea caniculară, or de codul galben de ploi, noi am reușit să montăm gazonul artificial după ultimele standarde, calitatea fiind pusă în capul mesei. Vă lăsăm să vedeți pozele și să vă convingeți că ArtSport are forță, voință și dorință de a schimba un teren părăginit în unul frumos, comod, util și sigur! Dacă dai un share, îți vom face reducere. ☺ Contactează-ne! Asta trebuie să vadă și prietenii tăi, distribuie!

02 Май 2019

Teren de joacă din Complex locativ Basconslux

De Ziua Internațională a Muncii, vă arătăm încă un proiect muncit de către echipa ArtSport. Parteneriatul cu Basconslux a început încă în 2017, atunci când am montat un teren cu gazon artificial la un teren de joacă, pe strada Mușatinilor 12. Astăzi, un nou proiect, pe strada Sprâncenoaia. Și locuitorii acestui Complex locativ se vor bucura de un teren cu iarbă sintetică, unde se vor distra cu copiii lor în siguranță. Noi îndeplinim toate cerințele partenerilor noștri! Noi depunem suflet în tot ceea ce facem!

20 Апр 2019

Teren de fotbal și multifuncțional din or. Ungheni

Noi continuăm să ”înverzim” planeta!

În parteneriat cu Primăria orașului Ungheni și cu Compania Cons-Viand, în centrul orașului Ungheni, am montat două terenuri, care nu doar atrag privirile, dar îți trezesc și pofta de a face sport. Iubitorii de fotbal vor beneficia de un teren cu iarbă artificială, destinată anume fotbalului, iar ceilalți, care sunt pasionați de tenis, baschet sau alte sporturi, vor opta pentru terenul multifuncțional, pe care a fost instalat un gazon special, diferit celui pentru fotbal. Deci, dacă vrei să duci un mod sănătos de viața, îți propunem să-ți instalezi un teren artificial la tine acasă, deoarece nu vei rezista tentației și vei practica sportul zilnic. ?

15 Апр 2019

Terenul de mini-fotbal din comuna Bubuieci

Se știe, ArtSport și-a reluat munca și, pe lângă proiectele noi-nouțe, le continuă și pe acelea pe care le-a suspendat din cauza condițiilor meteo. Proiectul din s. Bîc este început în toamna anului 2018, fiind construit stratul de bază și sistemul de drenaj. Acum, după o iarnă lungă și friguroasă, instalăm gazonul artificial, astfel, oferim posibilitatea de-a practica sportul în siguranță. Noi întotdeauna ne ducem munca la bun sfârșit, indiferent de condițiile meteo sau a altor impedimente. Tu vrei să practici sportul în siguranță? Dacă da, atunci contactează-ne!!!

07 Апр 2019

3 Terenuri la Cahul

ArtSport și-a reluat munca! Am deschis sezonul nou prin montarea a trei terenuri în raionul Cahul. Aici am adus fericirea în ochii copiilor și dorința de a duce un mod sănătos de viață, de a practica sportul! Suntem gata de oricare provocare, contactați-ne!!! Un client satisfăcut este experiența unui producător puternic — «ArtSport»

10 Ноя 2018

Terenul de mini-fotbal din sat. Burlacu

ArtSport se face cunoscută și în sudul Republicii! ? Un proiect de mare anvergură este cel din s.Burlacu , raionul Cahul. Aici, echipa noastră și-a testat potențialul, pentru că a avut o sarcină mai dificilă, și-anume de-a transporta materiale de construcție și toată tehnica la sute de km distanță față de Chișinău, dar am reușit! Succesul aparține fiecărui angajat, pentru că unde-s mulți puterea crește!? În urma licitației câștigate, am montat gazonul, după ultimele standarde, iarba artificială fiind oferită de Federația Moldovenească de Fotbal. Mulțumim frumos pentru colaborare! Nouă ne place să lucrăm calitativ oriunde!!!

10 Ноя 2018

Terenul multisport de pe str. Teilor

Sfârșitul toamnei, pentru elevii Liceului Teoretic, cu Profil Sportiv „Gloria”, de pe str. Teilor, din municipiul Chișinău, a devenit neordinar, deoarece pe stadionul din incinta liceului , s-a montat un teren multisport, care corespunde așteptărilor tuturor. Acesta, în primul rând, declanșează emoții pozitive copiilor, oferindu-le posibilitatea de-a practica sportul de calitate. Sperăm că împreună implantăm în rândul tinerei generații dragostea de fotbal, de sport, de viață activă și sănătoasă. Un client satisfăcut este experiența unui producător puternic! Contactați-ne!

24 Окт 2018

Teren de mini-fotbal din s. Soltănești

Timpul de afară ține cu ArtSport, pentru că ne permite să realizăm toate proiectele planificate! Un proiect pe sfârșit de sezon este cel montat în raionul Nisporeni, satul Soltănești. În urma licitației câștigate, am instalat un mini-teren de fotbal, după ultimele tehnologii, pe un strat de Shock-Pad, cu un gazon sintetic calitativ, aleas cu grijă de către echipa noastră, totul fiind la cele mai ridicate standarde. Suntem încântați că am reușit să aducem zâmbetul pe chipul altor oameni care sunt pasionați de sport! Așteptăm cu drag noi colaborări! Contactați-ne!!!