mun. Cisinau, str. Ghidighici 1/2
+373 60183337
+373 69115865
23 Сен 2018

Satul Valea-Trestieni, Raionul Nisporeni

Colaborarea cu Federația Moldovenească de Fotbal continuă. În raionul Nisporeni, satul Valea-Trestieni, am instalat un mini-teren de fotbal. Suntem siguri că copiii vor practica fotbalul cu mult spor și entuziasm, deoarece iarba sintetică este destul de atractivă și le oferă condiții optime de a-și dezvolta abilitățile și deprinderile motrice. Mulțumim încă o dată Federației Moldovenești de Fotbal pentru încrederea acordată și sperăm că prin proiectele comune vom reuși să convingem societatea că sportul are repercusiuni pozitive pentru întreaga viață! Dacă vreți ca copiii dumneavoastră să aibă ”O minte sănătoasă într-un corp sănătos”, contactați-ne! www.artsport.md

19 Сен 2018

Complex Zimbru

ArtSport a pășit cu dreptul în sezonul de toamnă! Recent, am finalizat lucrările de pe terenul de fotbal de la stadionul Zimbru, care corespunde tuturor normelor impuse de FIFA. În colaborare cu partenerii noștri fideli, Federația Moldovenească de Fotbal și FC Zimbru, ne-a reușit să efectuăm lucrările de demontare și instalare, după ultimele standarde, pe stratul de Shock Pad. Am lucrat operativ și calitativ, astfel încât să dăm start meciurile naționale.

25 Авг 2018

Am renovat terenul mare de la Joma Arena.

Am avut o vară plină, iar unul dintre cel mai productiv și grandios proiect a fost terenul de fotbal de la CSCT Buiucani. Împreună cu partenerii noștri fideli, CSCT Buiucani și Federația Moldovenească de Fotbal, am renovat terenul mare de la Joma Arena. Gazonul vechi a fost demontat, iar pe cel nou l-am instalat după ultimele standarde, pe stratul de Shock Pad, reînnoind și sistemul de drenaj. Gazonul sintetic corespunde tuturor cerințelor actuale! Amatorii de fotbal se pot bucura și ei de splendoarea terenului, făcându-și o programare și jucând fotbal pentru suflet! Vino să vezi terenul, cu siguranță o să-ți placă și o să renaști fotbalistul din tine!

05 Авг 2018

Terenul de mini-fotbal din Căușeni.

ArtSport ”vara nu doarme”, vorba cântecului…, dar montează terenuri cu iarbă artificială.
În colaborare cu partenerii noștri fideli și de încredere, împreună cu Federația Moldovenească de Fotbal, am renovat terenul central de sport din Căușeni.
Ne bucurăm că putem să prestăm servicii care bucură cetățenii acestei țări!

26 Июл 2018

Satul Boldurești din raionul Nisporeni

Pentru cetățenii satului Boldurești din raionul Nisporeni, s-a montat un mini-teren de fotbal, care corespunde așteptărilor tuturor. Terenul cu gazon artificial a fost instalat și de data aceasta în colaborare cu Federația Moldovenească de Fotbal, în cadrul proiectului ”Toți împreună”. Acesta, în primul rând, declanșează emoții pozitive copiilor, oferindu-le posibilitatea de-a practica sportul de calitate. Mulțumim Federației Moldovenești de Fotbal pentru încrederea acordată și sperăm că împreună implantăm în rândul tinerei generații dragostea de fotbal, de sport, de viață activă și sănătoasă. Un client satisfăcut este experiența unui producător puternic! Contactați-ne!

08 Июл 2018

În colaborare cu CSCT ”Buiucani”

CSTC Buiucani este partenerul nostru de încredere!!!
De data acesta, împreună am renovat terenul de sport de la Niagara Fitness Club.

Gazonul vechi a fost demontat, iar pe cel nou l-am instalat după ultimele tehnologii,  pe  stratul de Shock Pad .
Dacă iubești confortul, contactează-ne, pentru că noi îmbinăm perfect elementul decorativ cu cel practic!

30 Июн 2018

În colaborare cu Strabag.

În perioada estivală, toți sunt cu gândul la mare, numai echipa ArtSport se gândește la siguranța și confortul dumneavoastră!

De data aceasta, în colaborare cu partenerii noștri Strabag, una dintre cele mai cunoscute companii de construcție din Europa, am montat un teren cu gazon artificial, după cele mai înalte tehnologii, în ”Zona economică liberă Bălți”.

Strabarg, nu a așteptat Crăciunul și le-a făcut cadou angajaților de la SEBN.md un teren cu iarbă artificială!

Acesta va fi locul perfect pentru odihna activă a tuturor lucrătorilor, care vor veni cu dragoste la serviciu, știind că în pauza de masă, vor putea să joace fotbal!

Pentru detalii, contactați-ne!