mun. Chisinau, str. Ghidighici 1/2
  • Română
  • Rusă

Cu toţii ne dorim o gradină verde pe tot timpul anului şi să zburde prin curte copiii, acest lucru este foarte greu de realizat dacă avem un gazon natural în curte. Recomandăm un gazon sintetic decorativ, special conceput pentru gradini în funcţie de bugetul fiecăruia, este foarte uşor de întreţinut după ce este montat, şi ne satisface toate poftele atât nouă cât şi copiilor noştri.

În funcţie de dorinţele clienţilor acest tip de gazon poate fi montat şi în terase, în preajma piscinelor sau în locurile special amenajate pentru copii. Dacă este montat, în preajma piscinei din experienţă spunem că nu se alunecă pe el, şi nu mucegăieşte. O recomandare ar fi să nu se fumeze pe gazonul sintetic.

Gazon artificial decorativ pentru evenimente: dacă doriţi ca invitaţii să nu mai intre pe clasicul covor rosu, recomandăm gazonul sintetic verde special creat pentru evenimente, doamnele nu au probleme cu tocurile pe acest gazon sintetic, este usor de întins, poate fi montat atât în spaţii închise cât şi în aer liber, rezistă şi la îngheţ şi se curata foarte usor atât iarna de zapadă sau gheaţă cât şi vara.

DSC_0044 140153240906DSC_0039DSC_0020